Stomerij

Stomerij voor uw kleding nodig? Grote hoeveelheden textiel laten stomen zodat dit weer fris ruikt en het als nieuw de kast in kan? Er na een show voor zorgen dat u de kleding naar de stomerij kunt brengen om het terug in te kunnen nemen? We zorgen er als stomerij voor uw kleding voor dat we u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn.

Kleding laten stomen

U kunt uw kleding laten stomen, wij zorgen ervoor dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Gaat het u regelmatig om verschillende kledingstukken of eenmalig om een grote hoeveelheid textiel? Geen probleem, onze stomerij beschikt over een uitgebreide capaciteit zodat we u daar goed mee van dienst kunnen zijn. Wij zorgen er als stomerij voor dat uw kleding weer heerlijk fris ruikt en nare geurtjes verdwenen zijn.

Als stomerij kunnen we u op verschillende manieren van dienst zijn, zowel incidenteel als periodiek. Benieuwd hoe we er als kledingstomerij voor zorgen dat uw collectie doorlopend fris blijft ruiken? Neem contact op, dan vertellen we u graag over de mogelijkheden bij ons in de stomerij en kunnen we aangeven welke scherpe tarieven we berekenen.

stomerij