Schoenreparatie

Een specialist in schoenreparatie nodig, bijvoorbeeld omdat de punten versleten raken of u het idee heeft dat de zool los begint te raken? Het zijn lastige problemen, waarbij een goede schoenreparatie benodigd is om te voorkomen dat de beschadiging verder door zal zetten. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, wij kunnen alle schoenen repareren en ervoor zorgen dat die weer lange tijd mee kunnen.

Reparatie van schoenen

De reparatie van schoenen vormt een van onze specialiteiten, we kunnen goed uit de voeten met een aantal verschillende materialen. Gaat het u om de reparatie van leren schoenen, een paar schoenen van textiel of wellicht een kunststof schoen met een specifieke uitstraling? Geen probleem, wij kunnen de schoenreparatie voor u uitvoeren zodat de schoen er weer als nieuw uit komt te zien.

We kunnen eenmalig een schoenreparatie voor u uitvoeren of u van dienst zijn met de reconditionering van een grotere collectie. Gaat het u om een groot aantal schoenen waar schade aan is ontstaan of wilt u periodiek gebruik maken van onze schoenreparaties? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, we beschikken over zowel de ervaring, de expertise als de materialen die we daarvoor nodig hebben.

Bolinde-300x187