Reconditionering

Reconditionering van uw kleding helpt het textiel te herstellen, wij zorgen ervoor dat u daar gebruik van kunt maken alsof er niets gebeurd is. Zijn er productiefouten ontstaan tijdens de productie en vreest u de collectie weg te moeten gooien? Dat is niet nodig, wij kunnen u van dienst zijn met reconditionering van de kleding. Wij zorgen ervoor dat uw collectie fris en als nieuw in de winkel komt te hangen.

Kleding reconditioneren of repareren

Wilt u uw collectie opnieuw laten opstrijken (poppen) of het opnieuw laten strijken zodat dit als nieuw de winkel in kan? Wij zorgen voor de reconditionering van uw kleding, zodat u daar gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Daarnaast hebben we een uitgebreide ervaring met de reparatie van kleding.

Kleding laten reconditioneren of repareren? We kunnen kleding innemen en uitnemen, inkorten en verlengen, nieuwe ritsen inzetten of nieuwe voeringen inzetten. Wilt u een maatlabel inzetten of verschuiven, een drukker of rivet inslaan of veranderen? We kunnen trenzen en knoopsgaten inzetten of aanzetten en extra stiksels voor u opzetten.

monstering